verhuisbedrijf oma
bel gratis
Bel gratis

Verhuisbedrijf Hilversum

Heeft u de plannen om te gaan verhuizen? Verhuisbedrijf Oma gelegen in de regio Hilversum is u graag van dienst! Door onze jarenlange ervaring en liefde voor het vak zullen wij zorgvuldig met uw inboedel omgaan.  

Wordt uw kantoor te klein? Wil u liever op een andere verdieping uw kantoor? Of wilt u liever verhuizen naar een ander gebouw? U wilt toch niet dat uw werknemers met rugklachten thuis komen te zitten, daarom staat Verhuisbedrijf Oma in de regio Hilversum graag voor u klaar. Wij kunnen namelijk particuliere verhuizingen, kantoor/ projectverhuizing doen.

Wij helpen u graag door deskundig in te pakken en deskundig uit te pakken. Wij kunnen ook (de)montagewerkzaamheden verrichten, zodat dit u een hoop tijd bespaart. Wij beschikken ook over liften tot negentien meter hoog. Daardoor kan Verhuisbedrijf Oma ook piano's en vleugels verplaatsen. Hier zijn onze verhuizers uiterst voorzichtig mee. Heeft u nog een opslagruimte nodig voor uw inboedel? Wij bezitten over een verwarmde opslagloodsen. 

Mocht u nog vragen hebben dan staan wij u graag te woord. U kunt ons bereiken op het volgende telefoonnummer 0800-8326662. E-mailen kan ook naar het volgende adres: info@vansoestbergen.nl. U kunt ook vrijblijvend een gratis offerte aanvragen via onze website. Verhuisbedrijf Oma in de regio Hilversum staat graag voor u klaar!

Voor een vrijblijvende offerte kunt u op onderstaande link klikken, dan nemen wij graag contact met u op.

Klik hier voor een offerte