verhuisbedrijf oma
bel gratis
Bel gratis

Verhuisbedrijf in de regio Zutphen, Rotterdam en Den Haag

Heeft u de plannen om te gaan verhuizen? Verhuisbedrijf Oma o.a. gelegen in de regio Zutphen, Rotterdam en Den Haag is u graag van dienst! Door onze jarenlange ervaring en liefde voor het vak zullen wij zorgvuldig met uw inboedel omgaan.

Wordt uw kantoor te klein? Heeft u een nieuwe woning gevonden? Verhuisbedrijf Oma in de regio Zutphen, Rotterdam en Den Haag staat graag voor u klaar. Wij kunnen namelijk particuliere verhuizingen, kantoorverhuizingen en projectverhuizingen doen.

Wij helpen u graag door deskundig in te pakken en deskundig uit te pakken. Wij kunnen de- en montagewerkzaamheden verrichten, zodat dit u een hoop tijd bespaart. Wij beschikken ook over liften tot dertig meter hoog. 

Verhuisbedrijf Oma verplaatst ook piano's en vleugels.

Heeft u nog een opslagruimte nodig voor uw inboedel? Wij bezitten over een verwarmde opslagloodsen.

Mocht u nog vragen hebben dan staan wij u graag te woord. U kunt ons bereiken op het volgende telefoonnummer 0800-8326662. U kunt vrijblijvend een gratis offerte aanvragen via onze website.

Verhuisbedrijf Oma in de regio Zutphen, Rotterdam en Den Haag staat 24 uur per dag, 's avonds en in het weekend voor u klaar.

Voor een vrijblijvende offerte kunt u op onderstaande link klikken, dan nemen wij graag contact met u op.

U kunt hier klikken voor een offerte.