verhuisbedrijf oma
bel gratis
Bel gratis

Verhuisbedrijf in de regio Zwolle, Arnhem en Dordrecht

Heeft u de plannen om te gaan verhuizen? Verhuisbedrijf Oma o.a. gelegen in de regio Zwolle, Arnhem en Dordrecht is u graag van dienst! Door onze jarenlange ervaring en liefde voor het vak zullen wij zorgvuldig met uw inboedel omgaan.

Wordt uw kantoor te klein? Heeft u een nieuwe woning gevonden? Verhuisbedrijf Oma in de regio Zwolle, Arnhem en Dordrecht staat graag voor u klaar. Wij kunnen namelijk particuliere verhuizingen, kantoorverhuizingen en projectverhuizingen doen.

Wij helpen u graag door deskundig in te pakken en deskundig uit te pakken. Wij kunnen de- en montagewerkzaamheden verrichten, zodat dit u een hoop tijd bespaart. Wij beschikken ook over liften tot dertig meter hoog. 

Verhuisbedrijf Oma verplaatst ook piano's en vleugels.

Heeft u nog een opslagruimte nodig voor uw inboedel? Wij bezitten over een verwarmde opslagloodsen.

Mocht u nog vragen hebben dan staan wij u graag te woord. U kunt ons bereiken op het volgende telefoonnummer 0800-8326662. U kunt vrijblijvend een gratis offerte aanvragen via onze website.

Verhuisbedrijf Oma in de regio Zwolle, Arnhem en Dordrecht staat 24 uur per dag, 's avonds en in het weekend voor u klaar.

Voor een vrijblijvende offerte kunt u op onderstaande link klikken, dan nemen wij graag contact met u op.

U kunt hier klikken voor een offerte.